Over CloudMeting

Bij CloudMeting bieden we een breed scala aan geavanceerde en gebruiksvriendelijke producten waarmee u uw gezondheid eenvoudig kunt monitoren en uw welzijn kunt bevorderen. Of het nu gaat om het meten van uw bloeddruk, het volgen van uw gewicht of het monitoren van uw glucosewaarden, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

 

Onze productselectie omvat de volgende apparaten:

 

Bloeddrukmeter:

Onze bloeddrukmeters zijn van topkwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieƫn om nauwkeurige metingen te garanderen. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u uw bloeddruk snel en gemakkelijk meten. Onze bloeddrukmeters hebben een helder digitaal display waarop de resultaten duidelijk worden weergegeven. Hiermee kunt u uw bloeddruk regelmatig bijhouden en vroegtijdig eventuele veranderingen detecteren.

Digitale weegschaal:

Onze digitale weegschalen zijn stijlvol ontworpen en bieden precisie en betrouwbaarheid bij het meten van uw gewicht. Met een digitaal display is het aflezen van uw gewicht een fluitje van een cent. Deze weegschalen zijn ideaal voor het monitoren van gewichtsverlies of -toename, het bijhouden van uw BMI en het nastreven van uw gezondheidsdoelen.

Sensoren van FreeStyle Libre:

Voor mensen met diabetes bieden we de Sensoren van FreeStyle Libre aan. Dit innovatieve glucosemonitoringssysteem elimineert de noodzaak van traditionele vingerprikken en maakt continue glucosemeting mogelijk. De sensor wordt op de achterkant van uw bovenarm geplaatst en meet real-time glucosewaarden in het interstitiƫle vocht. Met een eenvoudige scan van het leesapparaat of uw smartphone kunt u uw glucosewaarden bekijken en trendindicatoren analyseren. Hiermee kunt u beter begrijpen hoe uw glucosewaarden fluctueren en uw diabetesbeheersing optimaliseren.

Ga naar de inhoud